SCOUTSBAL 2021

Na een succesvolle vorige editie en 20 maanden in een pandemie geleefd te hebben, kunnen we opnieuw allemaal samen dansen, lachen en genieten. Het galabal vindt plaats op zaterdag 23 oktober 2021 op een prachtige sprookjesachtige locatie, namelijk Het Nieuwithof in Brasschaat. Dit oude, maar volledig gerenoveerde kasteel zal de setting worden van een avond vol jolijt mede dankzij de uitbaters Filip en Mieke die we graag extra hard zouden willen bedanken.

Zoals gewoonlijk begint de receptie om 20u. Vanaf 21u30 begint het dansfeest. Wie naar de receptie wil komen om eens een babbeltje te slaan met de leiding van zijn/haar kinderen krijgt een glaasje cava en hapjes. De prijs is hiervoor 18 euro. Wie enkel naar het dansfeest komt, betaalt 15 euro inkom.

We werken dit jaar met voorverkoopticketten. U dient op voorhand in te schrijven via https://forms.gle/Kaw7muCx4xyyrmTv7 . Pas wanneer uw betaling geregistreerd is, is de inschrijving compleet. Op deze manier hebben wij een duidelijk zicht op het aantal mensen dat aanwezig zal zijn.

De band Sixpack zal opnieuw komen optreden en DJ All Man zal ons opnieuw laten dansen als nooit te voren later in de avond.

Trek maar opnieuw uw mooiste kleren aan. Wij heffen alvast het glas op een geslaagde avond. We hebben jullie gemist! Tot dan!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.