OVERGANG SCOUTSJAAR 2021-2022

Beste ouders, (toekomstige) leden en scoutsliefhebbers,

Nu de kampen al even achter ons zijn en de nieuwe leidingsploegen zijn gevormd, kunnen we écht beginnen uitkijken naar het nieuwe scoutsjaar. Een jaar waarin we opnieuw ALLES zullen kunnen geven. Wij kijken er alvast naar uit en kunnen jullie daarom alvast meedelen dat de overgang dit jaar zal plaatsvinden op zondag 26 september 2021. Traditiegetrouw met een groot ontbijt in het bos van het Sint-Michielscollege Brasschaat om 9u ’s morgens. Vervolgens is er een bezinningsmoment dat wordt voorgezeten door onze geliefde aalmoezenier Cisse. Daarna maken we de leidingsploegen bekend en start de dag met de overgangen en kennismaking.

We hopen dat we net als vroeger alles in deze vorm kunnen laten doorgaan en dat het virus ons niet langer parten speelt.

Wil je komen proeven van wat scouting is? Kom dan zeker langs op zondag 26 september. Inschrijven kan dan of in de weken daarop. Voor meer informatie omtrent onze werking kan u altijd een mail sturen naar de groepsleiding op groepsleiding@738erracht.be .

Op een fantastisch jaar! Be prepared!

Stevige linker,

De voltallige leidingsploeg Scouts 738 Erracht

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.