Klaar voor het tweede semester?

Eindelijk begint de scouts opnieuw en deze keer is IEDEREEN terug welkom op zondag om deel te nemen aan de vergaderingen. Wij kunnen niet wachten om terug elke zondag met onze geweldige ‘kids’ te spenderen. Jammer genoeg heeft corona het nog niet opgegeven waardoor we nog niet grenzeloos ons gangetje kunnen gaan. Zo mogen de scoutsbubbels maximum 10 personen bevatten (excl. leiding) en mogen de 12-plussers enkel buitenactiviteiten doen. Daarnaast mag men maar één hobby beoefenen.  Maar het voornaamste is dat we weer allemaal welkom zijn op de scouts om kampen te bouwen, te lachen, te spelen, ons hoofd nog eens te legen en bovenal om onze scoutsvrienden terug te zien.

Concreet zal de leiding van elke tak op voorhand een verdeling van de takbubbel doorsturen naar de ouders. De takbubbels krijgen kleuren. Zo kan het zijn dat uw lid bij de “groene”, “blauwe” of “gele” bubbel zit. Contact tussen bubbels wordt ten allen tijde vermeden. Meer informatie zal door de leiding zelf gecommuniceerd worden. Bij vragen kan u altijd terecht bij de takleiding. Nodige informatie zoals e-mailadressen vindt u op de takpagina’s hier op onze site.

Meer informatie over wat de huidige maatregelen zijn? https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/nieuws/2021/01/26/herschikking-van-regels-voor-kinderen-en-jongeren

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.